Aanbod

 • Online Cursus Omdenken

  299,00 incl. btw

  Je wilt wat anders, maar wat? Een nieuwe baan of toch voor jezelf beginnen? Hoe maak je de juiste keuze? Hoe kom je er achter wat je echt wilt? En waar begin je? Je leert in de cursus in 15 videolessen (totaal 2,5 uur kijktijd en opdrachten) makkelijk moeilijke keuzes maken en sneller buiten je comfortzone treden. Je ontwikkelt een andere kijk op zaken en ziet meer kansen dan problemen. Het resultaat: Je weet wat je te doen staan. Je durft moeilijke besluiten te nemen. Belangrijker nog: je voelt je goed en doet dingen waar je energie van krijgt.

 • Masterclass In 10 stappen van werken voor een baas naar eigen baas

  19,00 incl. btw

  Ben je toe aan iets nieuws? Een nieuwe baan of wil je voor jezelf beginnen? En vraag je je af: Hoe dan? Volg deze masterclass van 45 minuten en leer welke 10 stappen Aruna Gopal volgde om te gaan van “werken voor een baas” naar “werken voor een droombaas” naar “eigen baas”.

 • Masterclass Personal Branding

  149,00 incl. btw

  In de masterclass Personal Branding krijg je in 3 videos tools en handvatten om met meer zelfvertrouwen een ruimte binnen te lopen en makkelijk te verbinden met anderen. We gaan ervoor zorgen dat je altijd goed voorbereid bent op een zakelijk gesprek.

  Speciaal voor ondernemers, zzp-ers, freelancers en professionals in loondienst die nieuwe kansen willen aantrekken.